Ingezonden persbericht


persbericht

kom als dier en word vip!

Burgers' Zoo organiseert Winterse Avond(t)uren met kans op exclusieve hoofdprijzen van 19 tot en met 30 december (m.u.v. 24, 25 en 26 december)

Het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo organiseert van zaterdag 19 tot en met woensdag 30 december (m.u.v. 24, 25 en 26 december) elke avond van 16.00 tot 20.00 uur Winterse Avond(t)uren. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen aan een speciale wedstrijd. Per avond wint het kind dat het mooist als dier is verkleed een VIP Arrangement voor het hele gezin! Alle kinderen mogen deelnemen aan de lampionnentocht of plaatsnemen in de sfeervolle koets. Levensechte lichtfiguren in de vorm van dieren, winterse lekkernijen, kijkjes achter de schermen en informatiestandjes maken de avonden compleet. Vanaf 16.00 uur geldt een korting van 50%.

Fotowedstrijd

Ook volwassenen kunnen meedoen aan een wedstrijd om kans te maken op een VIP Arrangement. Elke deelnemer mag één sfeerfoto van de Winterse Avond(t)uren naar nieuws@burgerszoo.nl sturen. De mooiste foto's worden beloond met de hoofdprijs. Winnaars krijgen binnen twee weken na afloop van de Winterse Avond(t)uren bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Voorwaarde voor deelname is dat Burgers' Zoo alle ingezonden foto's rechtenvrij mag gebruiken voor promotiedoeleinden.

Thema: klimaatverandering

Het thema van de Winterse Avond(t)uren is klimaatverandering. Alle informatiestandjes en activiteiten worden bemand door speciaal opgeleide dierentuingidsen van IVN Arnhem en medewerkers van Burgers' Zoo. Op interactieve en toegankelijke wijze voor jong en oud spelen zij in op de gevolgen van klimaatverandering voor dieren, planten en mensen.

Geopende parkdelen

Niet alle delen van het park zijn geopend tijdens de Winterse Avond(t)uren. Bush, Desert, Ocean en Rimba zijn geopend voor het publiek, net als een deel van het park buiten. De hoefdieren van de Safari zijn in hun verwarmde binnenverblijven te bekijken. Bezoekers krijgen bovendien de kans om een kijkje achter de schermen bij de Ocean te nemen. Op www.burgerszoo.nl leest u precies welke delen van het park geopend en gesloten zijn.