Gemeente Appingedam

Help mee om geld in te zamelen voor het goede doel!

Doe Mee â Loop Mee Met De Ommelandse Reis

Van 19 tot en met 24 december staat het Glazen Huis van Radio 3FM op de Grote Markt in Groningen. Via de actie âSerious Requestâ zamelen bekende djâs zoveel mogelijk geld in en vragen aandacht voor een zogenaamde âstille rampâ Dit jaar is malaria de stille ramp.

In het kader van deze actie organiseert Tocht om de Noord op zondag 20 december 2009 de zogenaamde Ommelandsereis naar de Stad. De gemeente Appingedam wil zich ervoor inzetten dat veel geld wordt ingezameld voor malariabestrijding en sluit zich graag aan bij deze sponsorloop.

Het is de bedoeling dat elke plaats wordt vertegenwoordigd door teams van 5 of 10 wandelaars; ook hardlopers en fietsers zijn van harte welkom. Elk individueel teamlid zoekt bij familie, vrienden, verenigingen, winkels, bedrijven naar sponsors die elke kilometer voor een klein bedrag willen ondersteunen.

Alle deelnemers lopen naar één verzamelplek in de stad Groningen. De aankomsttijd zal tussen 17.00 en 17.30 uur zijn. Vanuit de verzamelplaats trekken alle teams samen op naar de Grote Markt. Op de Grote Markt wordt de geldcheque aan het Glazen Huis overhandigd, waarna als verzoeknummer het Grunnens Laid aangevraagd wordt. Aansluitend kunnen alle deelnemers een echte Grunneger Moaltied nemen dicht in de buurt (kosten 5 euro). Naar verwachting is de gehele happening (inclusief eten) om 19.00 uur afgelopen.

Iedere deelnemer moet voor zijn eigen vervoer terug naar de woonplaats zorgen.

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP

Doe mee aan deze sponsorloop en laat u zo ruim mogelijk sponsoren door vrienden, familie, collegaâs e.d. Voor meer informatie en uw aanmelding kunt u contact opnemen met de gemeente Appingedam. Contactpersoon: Marjan van Til. Telefoon: 0596 691202, e-mail: m.vantil@appingedam.nl. Meer informatie vindt u ook op: www.ommelandsereis.nl.

We vertrekken op zondag 20 december gezamenlijk vanaf het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14 te Appingedam. Er is voor gekozen om de Damsterdieproute te lopen naar Groningen. Het is mogelijk om in plaats van de hele route, gedeeltes te lopen (15 en 10 km). De vertrektijd moet nog worden bepaald. Tijdens de reis wordt zoveel als mogelijk aangesloten bij teams uit andere plaatsen.

Gewijzigd op: 15-12-2009