Ingezonden persbericht

FINALISTEN 'DE SLIMSTE SCHOOL VAN NOORD-HOLLAND' BEKEND

Uit honderden aanmeldingen hebben zes scholen zich geplaatst voor de finale van het televisieprogramma 'De Slimste School van Noord-Holland' op RTV Noord-Holland. Dan wordt uitgemaakt welke school zich officieel de slimste van Noord-Holland mag noemen. De finale wordt uitgezonden op zaterdag 19 december vanaf 17:15 uur.

De zes scholen die zaterdag 19 december strijden om de titel zijn: de Sparrenbos uit Bennebroek, de Kindercampus uit Hilversum, de Blokwhere uit Volendam, de Achtbaan uit Zwanenburg, de St. Radboud uit Heiloo en de Kariboe uit Heemskerk. Naast de eer en een trofee wint de slimste school een memorabel schoolfeest.

'De Slimste School van Noord-Holland' is een spannende quiz voor leerlingen van groep 8, gepresenteerd door Erik van der Hoff. De leerlingen worden getest op hun kennis van schoolvakken, zoals rekenen en aardrijkskunde, maar ook over de provincie waarin zij wonen. Naast de meerkeuzevragen was één van de praktijkopdrachten het ontmaskeren van een mysterieuze bekende Nederlander, waarbij Hans Klok, Carry Slee en Ron Boszhard acte de présence gaven.

De Slimste School van Noord-Holland' wordt mede mogelijk gemaakt door extra financiering van de provincie Noord-Holland. Het programma wordt geproduceerd door Character Media. Voor meer informatie kijk op www.slimsteschool.nl.

Uitzending finale 'De Slimste School van Noord-Holland':
zaterdag 19 december om 17.15 uur en daarna elke twee uur herhaald.

Noot voor de redactie (