Ingezonden persbericht


--PERSBERICHT--

Walsoorden - Miss Pabo 2009-verkiezing: groots, prikkelend, gewaagd en zinnelijk!

Wegens het onvermoede, grote succes van vorig jaar, heeft de directie van Pabo besloten de Miss Pabo 2009-verkiezing nóg meer glamour en nóg meer cachet te geven. En tegelijk wordt het allerlaatste taboe doorbroken: kerk en erotiek gaan wel degelijk samen!

Het postorderbedrijf Pabo blijft verbazen! In tijden van crisis floreert het bedrijf als nooit tevoren. En dit brengt ons gelijk op de eerste overeenkomst tussen kerk en erotiek. Geloven is niets meer en niets minder dan jezelf geestelijk open stellen. Erotiek is gewoon de lichamelijke tegenhanger hiervan. Erotiek is net als religie, een verlangen naar bevrediging; het ene lichamelijk, het andere geestelijk.

De allereerste Miss Pabo-verkiezing vorig jaar was een gigantisch succes. In het eerste weekend alleen al kwamen zo'n kleine 2.000 aanmeldingen binnen. De verwachting is dat dit aantal ruimschoots overtroffen wordt want de verkiezing beperkt zich dit jaar niet alleen tot Nederland. Ook de Belgische dames mogen een kansje wagen! Het belooft een pittige strijd te worden in deze derby der lage landen.

Vanaf 6 juli a.s. kan elke dame tussen de 18 en de 35 jaar zich registreren. Deze datum is het startsein voor de zenuwslopende strijd die zijn apotheose vindt op 19 december. In de tussenliggende maanden staat er voor de geselecteerde dames heel wat te gebeuren. In eerste instantie zijn ze afhankelijk van de goodwill van de stemmers. In een later stadium mogen ze zichzelf promoten. En uiteindelijk strijden tien uitverkorenen om de eindzege!

Na het enorme succes van de allereerste Miss Pabo-verkiezing vorig jaar, wil de postordergigant niets aan het toeval overlaten. Het zoeken naar de gepaste locatie was intensief en doordacht. En dat het bedrijf geslaagd is in haar missie mag duidelijk zijn. Dit jaar is gekozen voor de Orangerie in Den Bosch. Deze voormalige St. Josephkerk bevindt zich in 't hartje van de stad, omgeven door sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten. De drie prachtige, neogotische zalen getuigen van een uitzonderlijke schoonheid. En dit karakteristieke gebouw leent zich uitstekend voor een spetterende Miss Pabo-verkiezing. Elke gast zal onder de indruk komen van de prachtige ambiance van de Orangerie zaal.

De onderhandelingen met de beoogde presentator zijn nog in volle gang. Pabo belooft wel dat diegene die ze op het oog hebben, zich als een vis in 't water zal voelen tussen de celebrities, de genomineerden en de selecte gasten. Ook dit jaar zetelen er in de jury weer vip's, versterkt door de winnares van vorig jaar, de lieftallige Kim de Sutter.

Het mag gezegd worden: Pabo durft steeds een stapje verder te gaan. Door het gala te laten plaatsvinden in een voormalige kerk, laat het bedrijf zien dat erotiek en godsdienst heel goed samengaan. En was het trouwens niet Michelangelo die de grondslag legde voor dit gegeven en die de Sixtijnse kapel verfraaide met erotische fresco's op plafond en muren? Of om nog verder terug te gaan in de tijd: was het niet Eva die in de appel beet en daarmee toegaf aan een zinnelijke oerdrang...? Alleen een hypocriet zal het samengaan van erotiek en kerk ontkennen. En Pabo heeft zich vanaf het allereerste begin van haar ontstaan geprofileerd als oprecht en recht door zee. Met de verkiezing van Miss Pabo 2009 in de Orangerie, bewijst het bedrijf eens te meer dat ze een product van de 21ste eeuw is - een tijdsbeeld dat paal en perk stelt aan taboes en censuur!

Potentiële Miss-en kunnen zich aanmelden via www.Pabo.nl of www.Pabo.be. Op deze site is alle informatie over de verkiezing te vinden, een terugblik op vorig jaar en alle informatie m.b.t. de organisatie.

Tevens heeft onze Miss Pabo 2008, Kim de Sutter, nog een speciale oproep gedaan via Youtube! Link: http://www.youtube.com/watch?v=RTXN6JybjkY


Noot voor redacties
VOOR DE REDACTIE,

Ingezonden persbericht