Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Miss Pabo-verkiezing 2009 wordt Grand Spectacle

Waldoorden - Nog twee maanden en het is zover: dan zullen we weten wie Miss Pabo 2009 gaat worden. Uit bijna tweeduizend aanmeldingen is inmiddels een longlist geselecteerd en nu is het de beurt aan het publiek om uit te maken wie van deze 26 ravissante dames zich straks een jaar lang hét gezicht van Pabo mag noemen.

Sexy mag weer
Wat tijdens de voorrondes al opviel is dat de animo bijzonder groot is, en dat steeds meer vrouwen het leuk vinden om zich van hun beste, meest sexy kant te laten zien. Stuk voor stuk presenteerden de - soms zeelfs al wat oudere - kandidates zich in hun meest verleeidelijke poses. Ook tijdens de fotoshoot die wij met de 26 mooiste, leukste, liefste, lekkerste kandidates maakten, bleek dat vrouwen anno 2009 zich weer met plezier laten afficheren als aantrekkelijk, verleidelijk, sexy.

Het publiek kiest de 10 mooiste kandidates
Op pabo.nl en pabo.be zijn vanaf vandaag alle dames van de shortlist te zien. Tot 4 december kan heel Nederland en België zijn of haar stem uitbrengen, waarna er uiteindelijk 10 kandidates zullen overblijven.

De Live Show, jury en presentatieduo
Wie van deze tien beauty's straks als Miss Pabo 2009 door het leven zal gaan, wordt bepaald door de jury, tijdens het Megaspektakel in de Orangeriekerk te Den Bosch. Behalve op de looks zal er dan ook gelet worden op beweging, presentatie en persoonlijke uitstraling. De jury zal bestaan uit: Gunther Lammer, trendwatcher en landenmanager Pabo voor Midden- en Oost-Europa, Véronique de Kock, ex-Miss België en inmiddels internationaal topmodel, en last but not least onze winnares van vorig jaar: Kim de Sutter. Voor de presentatie van de Live Show hebben we twee coryfeeën uit de showbizz weten te strikken. De een is Winston Post, acteur (o.m. GTST), model, dj en zanger. Wie hem zal bijstaan, moeten we (i.v.m. contractuele zaken van deze oogverblindend mooie dame) nog even geheim houden.

Maak kans op GRATIS toegangskaarten
Iedereen die via pabo.nl of pabo.be zijn of haar stem uitbrengt, kans maakt op GRATIS toegangskaartjes voor de het Grand Spectacle, de exclusieve galaparty op zaterdag 19 december, in een voor de gelegenheid extra pikant aangeklede Orangeriekerk te 's-Hertogenbosch!

Primeur
De Miss-Pabo 2009 show zal LIVE op onze websites gestreamd worden en zo voor iedereen gratis te zien zijn. Een primeur in de geschiedenis van live digital entertainment!

Noot voor redacties

NOOT VOOR DE REDACTIE,