Burgers Zoo

18 nov 2009
Winterse Avond(t)uren: Kom als dier en word VIP!

Burgers' Zoo organiseert van zaterdag 19 tot en met 30 december (met uitzondering van 24, 25 en 26 december) Winterse Avond(t)uren. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan een bijzondere wedstrijd: verkleed je als je favoriete dier en win een VIP Arrangement voor het hele gezin!

Alle verklede kinderen ontvangen een lampion van Burgers' Zoo en mogen meedoen aan de speciale lichtparade die om 19.30 uur vertrekt vanuit het Park Restaurant richting de Hoofdingang. Het mooist verklede kind wordt door de jury beloond met de bijzondere hoofdprijs: een VIP Arrangement voor het hele gezin!

Extra hoofdprijs: wie stuurt de sfeervolste foto in? Maar er is nog een manier waarop jong en oud een VIP Arrangement voor het hele gezin kunnen winnen: degene die de mooiste sfeerfoto van de Winterse Avond(t)uren instuurt, maakt ook kans op deze bijzondere hoofdprijs! Stuur uw mooiste foto naar: nieuws@burgerszoo.nl onder vermelding van het woord `Fotowedstrijd'.

Deelname aan deze fotowedstrijd is aan één voorwaarde gebonden: alle ingezonden foto's mogen door Burgers' Zoo rechtenvrij worden gebruikt voor publicitaire doelen.

Binnenverblijven en nachtrust
Tijdens de Winterse Avond(t)uren kunt u een kijkje achter de schermen van de Ocean nemen! De Safari is 's avonds buiten gesloten, maar u kunt de giraffen, zebra's, gnoes en waterbokken in hun verwarmde binnenverblijven zien. U bereikt de publieksgangen van deze verwarmde stallen via de Bush. Vanwege nachtrust voor de dieren zijn de mensapenafdeling en de vogelafdeling gesloten.

In de Rimba zijn de beren, apen, slangen en varanen in hun binnenverblijven te bekijken, maar de tijgers zijn helaas niet zichtbaar. De Bush, Desert en Ocean zijn open voor het publiek. Op diverse locaties vindt u informatiestandjes waar enthousiaste dierentuingidsen van IVN Arnhem u van alles vertellen over de dieren van Burgers' Zoo en wat de klimaatsverandering voor de dieren en planten betekent.

Tijden en prijzen
Vanaf 16.00 uur geldt voor alle gasten een korting van maar liefst 50% op de normale entreeprijs. Abonnementhouders krijgen gratis toegang en kunnen nu dus ook hun familieleden, vrienden of kennissen met 50% korting kennis laten maken met Burgers' Zoo! Het park blijft extra lang open tot 20.00 uur, maar de kassa's en toegangspoorten sluiten om 19.00 uur. Overal in het park verrassen lichtornamenten in de vorm van dieren de bezoekers. Informatiestandjes voor jong en oud, vuurkorven en heerlijke winterse lekkernijen maken de gezellige sfeer compleet! Burgersâ Zoo ⢠Antoon van Hooffplein 1 ⢠6816 SH Arnhem ⢠Nederland ⢠(026) 442 45 34 ⢠info@burgerszoo.nl