Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

Rotterdam, 25 november 2009

Electronation's Switchboard @ WATT

Op zaterdag 19 december start er een nieuw maandelijks concept in WATT "Electronation's Switchboard". Artiesten worden 'geswitched' tussen de Sugar Factory in Amsterdam en WATT in Rotterdam. Hierdoor is het mogelijk om een sterren line-up neer te zetten. Deze editie zijn dat techno legends Luke Slater, Joey Beltram en de Nederlandse helden Terry Toner en Monica Electronica.

Luke Slater begint in 1988 met DJ sets en viert in '89 zijn eerste albumrelease "Freebase". Gedurende de twintig jaar die volgen blijft hij zich ontwikkelen en heruitvinden en morrelt hij aan de grenzen van de electronische muziek. Nog steeds geldt Slater als pionier in de techno scene. Verwacht een schitterende DJ set.

En datzelfde geldt voor Joey Beltram, die met zijn experimentele techno en house en zijn 'mentasm riff', genoemd naar één van zijn pioniers-house opnames, de avond compleet maakt. De uit New York afkomstige techno legende released midden jaren negentig zijn eerste grote plaat "Energy Flash". Hierna volgen snel gelijkwaardige indrukwekkende releases.

De in Indonesië geboren Terry Toner is de laatste jaren een vaste DJ in de Nederlandse elektronische muziek scene. Als resident in Café d'Anvers (Antwerpen), Klinch (Melkweg), Sugar Factory (Amsterdam), Woodstock (Bloemendaal aan zee) en met vele andere optredens door heel Europa is hij een logische keuze om Electronation te vertegenwoordigen op deze avond.

De Rotterdamse Monica Electronica ofwel Emma Baas is al vanaf het begin een fan van Electronation. Haar connectie met Electronation heeft haar dj carrière in de lift gezet. De boekingen stromen binnen en ze mag draaien in verschillende grote clubs in Nederland en Nederlandse festivals als Awakenings, Dancevalley, Noorderslag, Lowlands en de Danceparade. Kortom zij mag dus zeker niet ontbreken op Electronation.

ZA 19 DECEMBER @ WATT GROTE ZAAL

Line-up: Luke Slater, Joey Beltram, Terry Toner & Monica Electronica

Deuren open 23:00 u

Tickets vvk E 10,- (ex. servicekosten) doorticket E 12,50 (ex. servicekosten) zijn verkrijgbaar via de WATT website, www.electronation.nl, 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam. www.watt-rotterdam.nl / www.electronation.nl

*** Einde persbericht ***
>>> Noot voor de redactie /