Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

Rotterdam, 26 november 2009

SABRINA STARKE SLUIT OP 19 DECEMBER HAAR YELLOW BRICK ROAD TOUR AF IN WATT

Nadat Sabrina Starke in oktober 2008 de release van haar debuutalbum Yellow Brick Road (met o.a. de hitsingle Do For Love) in WATT vierde, is het erg hard gegaan met de Rotterdamse zangeres. Zo tekende ze een contract met het vermaarde Blue Note-label en verkocht ze meer dan 40.000 albums. Voor ze aan haar tweede album gaat werken keert Sabrina Starke op zaterdag 19 december terug naar WATT voor het laatste optreden van dit jaar en daarmee van de succesvolle Yellow Brick Road Tour. De cirkel is rond.

De 29-jarige Rotterdamse Sabrina Starke won in 2006 de zogenaamde Talent Night. Die bracht de zangeres en liedjesschrijfster zelfs tot in het legendarische Apollo Theater in New York. In december 2006 werd ze tweede bij de Grote Prijs van Nederland in de singer/songwriter categorie. Door het ministerie van OC&W werd ze geselecteerd voor het project 'Getalenteerd' en als afsluiting van dat jaar werd ze verkozen tot muzikaal Ambassadeur van Rotterdam nadat ze de 'Music Matters Award' gewonnen had.

Om haar in een duidelijke muzikale hoek te plaatsen is echter niet eenvoudig. Sabrina combineert Jazz, R&B en Nu Soul, maar heeft ook een folky singer-songwriter kant. Met als uniek kenmerk een laidback zangstijl met een geheel eigen timing.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website van WATT, alle Primera winkels in Nederland, en in Rotterdam ook bij Plato en Velvet Music.

ZA 19 DECEMBER 2009 - SABRINA STARKE & PAN AFRIKANZ IN WATT (GROTE ZAAL)

Deuren open 19:00u / Aanvang programma 20:00u
Tickets a E 16 (excl. servicekosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de WATT website, alle 400 Primera winkels, en Plato en Velvet Music Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl | www.sabrinastarke.com

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /