Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
14 december 2009

Uitzicht- en informatiepunt kustversterking Kijkduin

Wie meer wil weten over de kustversterking van Kijkduin kan vanaf 19 december 2009 terecht in Informatiecentrum Delflandse Kust. Om bewoners en recreanten te informeren over de werkzaamheden aan de kust, hebben het Hoogheemraadschap van Delfland en Rijkswaterstaat een informatiecentrum ingericht. Het informatiecentrum staat op het terrein van Delfland aan de Hoek van Hollandlaan 15 vlakbij de boulevard in Kijkduin. In de kerstvakantie is het dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur geopend, uitgezonderd eerste kerstdag en oudejaarsdag.

Via een tentoonstelling en diverse filmpjes komen bezoekers alles te weten over de kustversterking. Een medewerker is aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Vanaf het dakterras van het centrum hebben bezoekers uitzicht op de kust en binnenkort op de werkzaamheden in Kijkduin.

Het informatiecentrum is bereikbaar via het tijdelijke pad vanaf strandopgang 3, aan het einde van de boulevard. Kijk voor de openingstijden na de kerstvakantie op www.delflandsekust.nl.Ingezonden persbericht