Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Groningen, 14 december 2009

Stop Malaria, 'Dance To The Music!'
Over een paar dagen zal heel Groningen in de ban zijn van 3FM Serious Request/Het Glazen Huis. Onder het motto Stop Malaria, 'Dance To The Music!'zet ook Simplon haar beste beentje voor en heeft twee feesten georganiseerd om geld in te zamelen.

Voor zaterdagavond 19 december hebben de organisatoren van Machtig en Dub&Dwars de handen ineen geslagen om een dubbel zo dikke avond neer te zetten. Er is een verrassende samenstelling van de line-up. Zowel in de grote zaal als in de kleine zaal zijn de drum&bass- en de dubstep-dj's om en om geplaatst. Na een melodische, diepe, warme en rollende drum&bass-set van Commix, pompt dj N-type stevige dubstep om je oren, waarna Noisia de zaal nog even verbouwt met hun snoeiharde drum&bass. De gehele opbrengst van de garderobe gaat naar 3FM Serious Request / Het Glazen Huis.

Onder de noemer Partysquad & Friends zullen ze op zondagavond 20 december een avond hosten in Simplon, in samenwerking met het agentschap Topbillin'. Een avondvullend programma van 19.00 tot 03.00 met dj's en live shows van onder andere the Opposites, Dio, Flinke Namen, hosted by mc Ruben en een afterparty featuring The Partysquad, dj Willie Wartaal, dj K-Fresh, Hitmeister D en dj's Reflex & B-Short. Partysquad & Friends willen deze Serious Request actie ondersteunen op een leuke manier. Volgens hen kan het zien van een live show van je favoriete muzikale artiest of dj je een heerlijk, positief en goed gevoel geven. Het is dan helemaal een leuke bijkomstigheid dat je met het kopen van een kaartje voor deze avond ook nog eens een goed doel steunt. De gehele winst van deze avond wordt gedoneerd aan 3FM Serious Request/Het Glazen Huis.

Datum: zaterdag 19 december
Tijd: 23:00 - 5:00
Entree: vvk 10,- / deur 12,-
Titel: Machtig vs Dub&Dwars
Line-up: N-Type, Commix, Noisia, Nicon, Yorobi, :Dhomas, DVH, Septum Genre: drum&bass/dubstep

Datum: zondag 20 december
Tijd: 19:00 - 03:00
Entree: 15,-
Titel: Partysquad & Friends
Line-up: The Opposites, Dio, Flinke Namen, hosted by mc Ruben en een afterparty featuring The Partysquad, dj Willie Wartaal, dj K-Fresh, Hitmeister D en dj's Reflex & B-Short Genre: Hiphop
Plaats: Grote Zaal


---

Voor meer Informatie:

Rinske van der Sluis:
pr@simplon.nl

050 318 4150
www.simplon.nl