TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-12-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 19 december
Radio 2 - 16.00 uur

ILSE DELANGE, PETER KOELEWIJN EN LISA LOIS IN TROS MUZIEKCAFE

Bert Haandrikman presenteert aanstaande zaterdag TROS MUZIEKCAFÉ. Deze week ontvangt hij tussen 17.00 en 18.00 uur een uur lang Ilse DeLange. Het live optreden met haar band vlak voor kerst begint een traditie te worden in het muziekcafé, ook vorig jaar was ze van de partij.

Verder in TROS MUZIEKCAFE:

Peter Koelewijn. Na 25 jaar heeft Peter Koelewijn een album uit met uitsluitend nieuw materiaal. Koelewijn werkte ruim anderhalf jaar aan 'Een Gelukkig Man'. Een waardige opvolger van zijn meesterwerk uit 1977, het album 'Het beste in mij is niet goed genoeg voor jou', met daarop klassiekers als 'KL 204 (als ik God was)' en 'Je wordt ouder papa'.

Lisa Lois. Ze was de grote favoriet bij 'X Factor' en maakte dit ook waar: ze liet haar concurrenten ver achter zich en scoorde vervolgens een megahit met de cover 'Hallelujah'. Na een korte stilte is ze terug met een heel eigen cd. Lisa kreeg de mogelijkheid om 'Smoke' op te nemen in Londen. Zij heeft mogen samenwerken met gerenommeerde songwriters en producers die ook hebben samengewerkt met o.a. Shakira, Beyonce, Fergie, Natalie Imbruglia en Bryan Adams.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl