Ingezonden persbericht


Kerst Meet & Greet Marijke Helwegen bij Yentle Gorinchem

Yentle presenteert in het weekend van 19 en 20 december een bijzondere Kerst Meet & Greet met glamourlady Marijke Helwegen. Op zaterdag 19 december is Marijke Helwegen van 14.00 uur tot 17.00 uur samen met haar unieke witte vredesduiven aanwezig om de kerstboodschap van hoop, geluk, vrede en vrijheid met u te delen.

Iedere bezoeker ontvangt een gratis (helium)ballon met een klein plastic vredesduifje waarop een kerstwens kan worden geschreven. Bedenk nu alvast een wens voor op de plastic vredesduif; het kan gaan om duurzaamheid, tolerantie, liefde, vriendschap, gezondheid etc. Alle ballonnen gezamenlijk met alle wensen worden tijdens deze middag als een symbolisch ceremonieel door Marijke Helwegen tegelijk in de lucht gelaten.

MODE en KUNST
Alleen tijdens dit spectaculaire weekend zal de bovenetage gevuld zijn met prachtige originele fotografische kunst en schilderijen van Erwin Olaf, Rob Scholte, Lilith, Philippe Halsman, Uwe Kempen en Corneille.

Iedereen is welkom om in alle rust onder het genot van een hapje en drankje de kerstsfeer te komen proeven.

OPENINGSTIJDEN
Op zaterdag 19 december van 9.30 uur tot 20.00 uur. Zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.Ingezonden persbericht