Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 19 december 2009

Persbericht: uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan Harry van de Rijt

Op vrijdag 18 december 2009 is een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Harry Van de Rijt, wonende Merodestraat 28 te Sint-Oedenrode, bij gelegenheid van zijn afscheid als secretaris/chauffeur van de buurtbus.
De heer Van de Rijt is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in Café-Restaurant Het Riethof, Pastoor Teurlingsstraat 30 te Boskant.

De heer Van de Rijt ontplooide/ontplooit de volgende activiteiten:

1960heden:

* adviseur, suppoost (tot 2004), beheerder, bestuurslid en voorzitter van de Stichting Smederijmuseum H.J. Van de Kamp te Sint-Oedenrode

1993-heden:

* penningmeester van de Personeelsvereniging senioren van het Ahrend Productiebedrijf in Sint-Oedenrode

1992-heden:

* chauffeur en secretaris van het bestuur van de Arriva Buurtbus in Sint-Oedenrode; zijn werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de contacten met Arriva, het opstellen van de rijschemas voor de circa 40 chauffeurs, het verzorgen van de administratie rondom de rittenkaartjes, het beheer van de geldlades in de buurtbus, het voeren van de correspondentie met diverse instanties, het notuleren van de vergaderingen.

1999-heden:

* vrijwilliger bij de Vereniging voor Toerisme en Recreatie (VVV/VTR) in Sint-Oedenrode In 2004 heeft de heer Van de Rijt de Zilveren Erepenning van de gemeente Sint-Oedenrode Ontvangen.

Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl