Politie Gelderland-Zuid

Geslagen maar niet beroofd

Nijmegen, 19-12-2009 o Vrijdagavond rond 22.20 uur is een 52-jarige Nijmegenaar mishandeld en bedreigd. Hij wist erger te voorkomen doordat hij een van zijn drie belagers af wist te weren en weg kon rennen.

De man liep vanaf de Ridderstraat door de Stockumsteeg naar de pinautomaat op de Burchtstraat. Drie jongemannen stonden in de steeg, maar lieten hem met rust. Nadat hij gepind had, liep hij weer terug door de Stockumsteeg. Nu kwam het drietal wel in actie. Een van hen gaf de man direct een klap op zijn hoofd. Een ander trok een mes en kwam dreigend naar de man. Hij wist hem af te weren waarop de belager ten val kwam. Het slachtoffer rende weg naar De Lindenberg en keek samen met de beveiliger uit naar de daders. Hij kon ze echter niet meer vinden.

Intussen was de politie gebeld en onderweg naar het slachtoffer keken ze uit naar de daders. Helaas waren ze niet meer te vinden. Het slachtoffer, een 52-jarige Nijmegenaar, deed aangifte.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden. U kunt uw informatie doorgeven via telefoonnummer 0900 88 44 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800 7000.

(11)

Laatst gewijzigd 19-12-2009 12:49 | © Regio Gelderland-Zuid |