Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 19-12-2009

Dronken stapper aangehouden in Oosterhout

OOSTERHOUT: De politie heeft vannacht omstreeks 00.40 uur tijdens het horecatoezicht een 23-jarige Oosterhouter aangehouden die niet voldeed aan de vordering om de Klappeijstraat ter verlaten.

Agenten zagen dat de dronken verdachte uit een café aan de
Klappeijstraat werd gezet. Buiten kon hij door zijn dronkenschap nauwelijks op zijn benen blijven staan. Door zijn houding en gedrag verstoorde hij de openbare orde. Agenten vorderden hem het
uitgaanscentrum te verlaten. Na hem nog een keer gewaarschuwd te hebben is hij vervolgens toen hij voor de derde keer vanaf de Markt de straat weer inliep is de hardleerse stapper aangehouden.

Arrestatie na bedreiging

ALMKERK: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.00 uur op
aanwijzing van de uitbater van een horecazaak een 52-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden voor bedreiging.

De aangever vertelde de agenten dat de verdachte tijdens een
bedrijfsfeest ruzie had gekregen met andere bezoekers. Dit liep zo hoog op dat de uitbater na overleg met de organisator van het feest, de verdachte, die onder invloed was van alcohol, vroeg de zaal te verlaten. De verdachte die een glas achter zijn rug hield had daarop de aangever bedreigd zijn zaak in de fik te steken en hem via een vriend iets aan te doen. De verdachte verklaarde dat hij tijdens het feest een woordenwisseling met de organisator had gekregen die hij eerst uit wilde praten. Hij was 'ontploft' toen ze hem buiten wilden zetten.

Politie onderzoekt autobrand

OOSTERHOUT: Vrijdagavond is op de Jacob Catsstraat een bestelauto in brand gestoken. Door de brandweer werden sporen van brandstichting gevonden. De politie neemt een aangifte op van de eigenaar en stelt een nader onderzoek in.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 19-12-2009 15:00 | © Regio Midden en West Brabant |