Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 19-12-2009

Helmonder gearresteerd na mishandeling in café

OISTERWIJK: De politie heeft vannacht omstreeks 02.40 uur voor een café de Gemullehoekenweg een 23-jarige Helmonder aangehouden die een medewerker van de horecazaak aldaar mishandeld zou hebben.

Het slachtoffer, een 22-jarige Oisterwijker, vertelde dat de verdachte zich in de zaak vervelend gedroeg. Zo zou hij andere klanten lastig hebben gevallen door hun glazen bier leeg te drinken. De aangever besloot om samen met een collega de verdachte buiten te zetten. Op dat moment kneep de verdachte een glas wat hij in zijn handen had kapot en sloeg de aangever met gebalde vuist tegen zijn linkeroor aan dat begon te bloeden. De verdachte ontkende de medewerker geslagen te hebben. Ook was hij naar eigen zeggen in het geheel niet lastig geweest in de zaak. Hij accepteerde wel het toegangsverbod van een jaar tot die zaak dat hem uitgereikt werd.

Slechts één arrestatie tijdens horecatoezicht in Tilburg

TILBURG: In het Tilburgse uitgaanscentrum werd omstreeks 01.15 uur op de Heuvel een 26-jarige Tilburger aangehouden omdat hij een portier van een horecazaak bedreigd zou hebben. Er was in de zaak een
discussie ontstaan omdat de verdachte weigerde zijn muts af te zetten. Tijdens het naar buiten geleiden had hij tot twee keer toe de
uitsmijter op ernstige wijze bedreigd. De verdachte is vanmorgen na verhoor weer in vrijheid gesteld. Verder zijn er vannacht in het uitgaanscentrum geen arrestaties verricht.

Vuurwerktrio aangehouden in Tilburg

TILBURG: Drie 13-jarige jongens zijn vrijdagmiddag op de Gilzerbaan op heterdaad betrapt terwijl zij vuurwerk afstaken.

Voor het trio is een Halt verwijzing opgemaakt. Ze door hun ouders op het politiebureau afgehaald.

Arrestatie na huiselijk geweld

BERKEL-ENSCHOT: De politie heeft vrijdagavond een 49-jarige man aangehouden die in de woning zijn 49-jarige echtgenote mishandeld zou hebben.

Het slachtoffer kwam aan het bureau melding maken van huiselijk geweld. Zij vertelde dat haar man een alcoholprobleem heeft.
Gistermiddag, kwam hij met de nodige drank op al scheldend thuis. Vervolgens escaleerde een woordenwisseling, omdat hij geld wilde om drank te kopen, in een mishandeling. Hij gaf een harde klap in haar gezicht, waarna ze uit huis vluchtte. Ze heeft aangifte gedaan omdat de grenzen voor haar bereikt waren. De verdachte is in verzekering gesteld.


Laatst gewijzigd 19-12-2009 16:11 | © Regio Midden en West Brabant |