Get crafty! Op de leukste kerstmarkt van Amsterdam - West


design shoppen in de winterkou

AMSTERDAM, 20091214 -- De Christmas Craftymarkt werd vorig jaar voor het eerst, met groot succes, georganiseerd op het mooiste plein van Amsterdam - West (het Jan Maijenplein). En dat was voor de organisatie een reden om dit evenement te herhalen. Op 19 en 20 december worden de vuurkorven weer buiten gezet en wordt er gloeiwijn gedronken op de allerleukste kerstmarkt met de leukste, origineelste handmade design cadeautjes.

Extra bijzonder is dat een heuse smid zijn werk op het plein zal smeden ( www.smederijoostergetel.nl), er is zelf gemaakte jam, wafels en een belachelijke hoeveelheid aan de allerbeste origineelste kerstcadeautjes. Alles uniek of in het 'slechtste' geval een kleine oplage, vaak hand gemaakt en de makers staan zelf in hun eigen marktstal. Een unieke kans dus om de makers achter je design-piece in levende lijve te ontmoeten! Het thema van deze Christmas Craftymarkt is 'Get crafty!' Met andere woorden: ga zelf creatief aan de slag! Bezoekers van de Get crafty! - Christmas Craftymarkt ontvangen gratis het kleine crafty-kerst-doe-boek boordevol creatieve (kerst) ideeen geinspireerd op de producten die worden aangeboden op de Craftymarkt. Hoe leuk is dat?!!! En last but not least... ook de kinderen worden fijn bezig gehouden: De kinderkliederkraam staat klaar om daar de allermooiste kerstversieringen te maken voor in de grote buurtboom,... of om mee naar huis te nemen. Vrolijk kerstfeest!!!!!

Get crafty! - Christmas Craftymarkt: 19 en 20 december van 14:00 - 21:00 op het Jan Maijenplein, Amsterdam bereikbaar met tram 7, 13 en 14 vanaf station Amsterdam CS

Meer info op www.craftymarkt.nl

Ingezonden persbericht