Tropische avond Calor al 1 jaar in The Talent Factory


DEN BOSCH, 20091126 -- Op zaterdag 19 december bestaat Calor 1 jaar. The Talent Factory aan de Buitendijk 2 in Den Bosch zal dan voor de 6e keer omgebouwd worden tot een tropisch paradijs. Op deze avond zal weer de dansavond Latin meets Afro-Caribbean plaatsvinden met als speciale gast de zoukzanger Nilton Ramalho.

De dansavond zal bestaan uit muziek uit de warme oorden, naast de bekende salsa en merengue uit Zuid-Amerika zal er ook de minder bekende zouk en kizomba uit Portugees-Afrika aan bod komen. Dit alles zal verzorgd worden door de DJ's Nano (Chili) en Ruiste (Kaapverdië). Naast muziek wordt er ook voor tropische hapjes en drankjes gezorgd. Het feest is van 22.00 tot 04.00 uur en de entree is ¤ 8,-

Nilton Ramalho
Sexy en swingend. Zo kunnen de live optredens van Nilton Ramalho worden omschreven en zo klinken de zwoele nummers van zijn eerste soloalbum 'Dangerous'. Ramalho is onder andere bekend als ex-bandlid van de bekende boyband Quatro Plus.

Best of Both Worlds
Met deze beschrijving kan je Calor Events het beste omschrijven. De vrienden Nano uit Chili en Rui uit Kaapverdië hebben besloten het beste uit beide culturen (Latin, Caribbean, African) te combineren en met deze unieke mix Nederland te gaan veroveren.
Houd calorevents.hyves.nl dan ook goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.





Ingezonden persbericht