Gemeente Brummen


Erfbeplantingsproject groot succes

(Oorspronkelijke publicatie datum: 25-10-2009)

Het project Zet Brummen in t groen is een groot succes. In totaal hebben 79 inwoners uit het buitengebied van onze gemeente zich aangemeld voor het verfraaien van de tuin, het erf en de omgeving. Met dit erfbeplantingsproject wil de gemeente Brummen het toch al zo mooie buitengebied nog verder verfraaien. Door de grote animo is besloten om de plantdag te verplaatsen naar zaterdag 19 december 2009.

Landschapsbeheer Gelderland voert mede in opdracht van de gemeente Brummen het project uit. Tot half september konden inwoners zich aanmelden. Eén van de adviseurs van Landschapsbeheer Gelderland heeft alle erfbezoeken afgelegd. Door het grote aantal aanmeldingen lukt het niet om voor november alle plannen gereed te hebben en daarnaast ook het plantmateriaal tijdig te bestellen. Daarom is besloten om op zaterdag 19 december 2009 een gezamenlijke plantdag te organiseren. Op deze dag wordt de erfbeplanting uitgereikt aan de deelnemers van het gemeentelijke beplantingsproject.

Meer informatie?
Meer informatie over het project Zet Brummen in het groen vindt u op deze projectpagina. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gonny Boers van de gemeente Brummen. Zij is bereikbar via mailadres g.boers@brummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 82 36.