Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Levende Kerststal Nieuwstadt

De enige Levende Kerststal van Nederland en tevens grootste Levende Kerststal van Europa wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd door Stichting Tiba Adventures uit Nieuwstadt.

Het kerstverhaal zal in een levendig decor op een prachtige manier vertolkt worden. Op zoek naar de kribbe volgen de bezoekers een weg vol verrassingen door het heilige land. Langs deze weg komen de bezoekers een keur aan figuranten en levend vee tegen, waaronder een echte kameel. Verdwalen is niet mogelijk, de drie koningen wijzen de weg. Bij de kribbe aangekomen kunnen de bezoekers onder de klanken van het engelenkoor kijken naar Jozef, Maria en kindeke Jezus.

Na het bezoek aan de kribbe komen de bezoekers aan in de herberg waar zij onder het genot van de optredens op het muzikaal podium een kop koffie, thee of warme chocomel kunnen nuttigen. Verder zijn er kunstexposities in café 't Nestje en het gemeenschapshuis. In de kerk zal een kerstconcert plaatsvinden.

In zes jaar tijd is de Levende Kerststal uitgegroeid tot een zelfstandig, goed georganiseerd evenement wat vele mensen trekt uit heel Limburg en zelfs België en Duitsland. Ook dit jaar zijn er alleen maar levende dieren, meer dan 50 figuranten en is ook een levensecht kindeke Jezus te aanschouwen. De entree is gratis om dit evenement laagdrempelig te houden voor alle lagen van de samenleving. De Levende Kerststal Nieuwstadt van Stichting Tiba Adventures staat garant voor een gezellig en sfeervol uitstapje voor jong en oud in een mooie kerstsfeer.

Dit jaar zal de Levende Kerstal plaatsvinden op zaterdag 19 december en zondag 20 december op een mooie locatie aan de Markt te Nieuwstadt. Zaterdagmiddag zal de feestelijke opening om 17.00 u. worden verricht, waarna het publiek zich tot 21.00 u. mag gaan vergapen aan de vele activiteiten die in de Levende Kerststal te vinden zijn. Op zondag zullen de poorten van 14.00 u. tot 20.00 u. geopend zijn.

Rest ons niets anders dan u van harte uit te nodigen voor dit unieke en prachtige evenement. De Levende Kerststal is een happening voor iedereen, van jong tot oud en zal u meteen in de ideale kerstsfeer brengen! Tot dan!

Zie voor meer informatie www.tiba-adventures.nl

Stichting Tiba Adventures

---Ingezonden persbericht