Ingezonden persbericht


PRESSRELEASE

Presents

'WINTERFRESH'
With
DJ JAZZY JEFF

Treetz kan terug kijken naar een veelbewogen jaar, waarbij we onze verjaardag groots vierden, de Treetz CD een feit was en de edities keer op keer uitverkocht waren. Dit alles met grote dank aan de trouwe Treetz achterban. We kunnen je alvast melden dat 2010 een jaar zal worden met nog meer verrassingen, zo praten we al met topstylisten voor een nieuwe campagne en er komt natuurlijk ook een tweede Treetz CD aan. Kortom er ligt veel in het verschiet. Maar voordat we daar zijn, gaan we de laatste editie van het jaar de dikste Treetz-special laten plaatsvinden in de 013 in Tilburg. Vol trots presenteert Treetz op zaterdag 19 december: 'WINTERFRESH' met DJ JAZZY JEFF.

From West-Philly to Tilly! Laten we zeggen dat deze grootheid eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Maar toch even voor de zekerheid. Jazzy Jeff is natuurlijk bekend van de Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Hun eerste single in 1986 'Girls aint nothing but trouble', is het begin van ongekend duo en een twee glansrijke carrières. Treetz zou Treetz niet zijn als we de show van Jeff combineren met een frisse Visualshow van de heren van Visual Seduction. Ook tussen sinterklaas en kerst blijven de cadeautjes kennelijk stromen, want dit wordt een avond die je eigenlijk niet mag missen.

Op zaterdag 19 December komt Jeff met MC Madskillz een drie uur durende show neerzetten die zijn weerga niet kent. Supported door jullie eigen Irwan, maakt Treetz zich wederom op voor een spetterende, doch frisse wintereditie. Treetz is WinterFresh!

Tickets
Wil je er zeker van zijn dat je voor deze editie een kaartje hebt? Bestel dan zo snel mogelijk je tickets online via www.treetz.nl en natuurlijk kun je bij de 013 Boxoffice zelf en de Free Record Shops ook snel even een kaartje scoren. Presale: 18,- euro ex. fee, Door: 18,- euro.

-The People of Treetz-

Stay tuned for more info via http://treetz.hyves.nl & www.treetz.nl Follow us @ Twitter: www.twitter.com/peopleoftreetz

'Treetz, Always a special gift!'

Date: Saterday 19th of December 2009

Showtime: 23.00 - 04.00 hrs

Venue: 013, Tilburg

Main: DJ Jazzy Jeff, Supportact :Irwan
Visuals by: Visual Seduction

Online: www.treetz.nl - http://treetz.hyves.nl -

Guestlist closes at 01.0 sharp!
Dresscode: Funky Winter Fresh

The organisation holds the right to refuse admittance. To avoid disappointment, come early!
Ingezonden persbericht