Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ROBINSON OPENT CLUB OP MALEDIVEN

Rijswijk, 18 december 2009 - Op 19 december opent ROBINSON, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties, op de Malediven zijn eerste Club. ROBINSON Club Maldives heeft een eigen eiland met een schitterend privé koraalrif, exclusief voor de ROBINSON gasten. De vijfsterren Club beslaat het hele circa 107.000 m² grote eiland Funamadua in het Gaafu Alif Atol in het zuiden van de Malediven en is de eerste hotelketen in het clubsegment op de Malediven. Club Maldives behoort tot een van de drie FeelGood® Clubs, die zich in het bijzonder richten op singles en koppels die op zoek zijn naar dé perfecte mix tussen ontspanning en feesten.

De Club biedt uitzonderlijk vijfsterren comfort: in totaal zijn er 101 ruime bungalows in vijf categorieën, die aan het strand, in de tuin en direct aan het water liggen. Een bijzonder hoogtepunt is de President's Suite die naast twee slaapkamers met apart woongedeelte, een groot terras met directe toegang tot de zee heeft en daarnaast over een eigen zwembad en jacuzzi beschikt. In de waterbungalows kunnen de gasten via een glasplaat in de vloer een fascinerende blik op de onderwaterwereld werpen. De badkamer die zich voor het grootste gedeelte in de buitenlucht bevindt, zorgt voor een echt tropisch gevoel.

Sport en WellFit®
Verder biedt de Club een duik- en watersportcentrum en een atelier. In de exclusieve WellFit® spa is een luxueuze sauna aanwezig en kunnen de liefhebbers genieten van verschillende (partner)behandelingen. Sportliefhebbers komen aan hun trekken in een fitnessruimte, maar kunnen ook andere sporten, zoals beachvolleybal, beoefenen. Voor de innerlijke mens is er het hoofdrestaurant, het sterrenrestaurant 'Das Edel' en naast de hoofdbar de piano-, sport-, en Sundownerbar. Robinson Club Maldives biedt gasten ook bijzondere vakantie-ervaringen. Denk aan duikexcursies naar onontgonnen koraalriffen, snorkelen met een marinebioloog, surfen, zeilen en kitesurfen - er is voor elk wat wils. Verder behoren diepzeevissen en excursies naar verlaten eilanden tot de mogelijkheden. Voor vergaderingen of incentive reizen kan het eiland zelfs privé geboekt worden.

Malediven-Tester

Voor Club Maldives is ROBINSON dit keer op zoek gegaan naar een Malediven-Tester: een man of vrouw die de locatie en faciliteiten uitgebreid wil testen en verslag wil doen op de website. De ideale kandidaat is een bewuste levensgenieter die in december of januari vrijaf kan nemen om, uiteraard geheel verzorgd, de uitgebreide sport- en wellness-faciliteiten, prachtige natuur en culinaire lekkernijen van ROBINSON Club Maldives uit te proberen en te beoordelen. Journalistieke ervaring was niet vereist. Aanmelden via de website Clubrobinson.nl was mogelijk tot 4 december. Na een strenge selectie worden tien kandidaten op 21 december uitgenodigd voor een zenuwslopende finale, waaruit uiteindelijk de ultieme Malediven-Tester wordt gekozen. De kandidaten worden door professionals op culinair en sportief gebied getest, onder leiding van drievoudig Europees Kampioen Boksen Arnold Vanderlyde.

Officiële opening

Mohamed Nasheed, president van de Malediven, zal in het bijzijn van regeringsvertegenwoordigers het eiland op 10 januari 2010 officieel openen.

Een week in de ROBINSON Club Maldives met volpension, inclusief drankjes bij de maaltijden, sport- en amusementsprogramma is al te boeken voor E 1.707 per persoon inclusief vluchten.