Ingezonden persbericht


Stratenclub Gedempte Turfhaven/Ramen en Breed trakteert op zondag 20 december!

Extra Kerstwinkelopenstellingen in Hoorn in de maand december

December is een gezellige maand waarin extra inkopen worden gedaan voor de feestdagen. De Hoornse binnenstad springt daar op in door extra koopmomenten in te lassen. Vrijwel alle winkels openen dan hun deuren en met al die gezellige lichtjes en vele aanbiedingen is het aangenaam vertoeven in het Hoornse winkelrondje. Vermoeide voeten vinden rust in de gezellige en veelzijdige horecagelegenheden die de stad telt.

Voor de kerstperiode staat er dan ook het nodige op stapel.

Allereerst zijn er uiteraard de extra kerstkoopavonden en wel op dinsdag 22 en woensdag 23 december. Een extra koopzondag is er op 20 december en op 27 december sluiten we het jaar 2009 af met een koopzondag en een braderie van 12.00 tot 17.00 uur.

Al jaren worden er "aangeklede" koopzondagen in de Hoornse binnenstad georganiseerd. Het is gezellig en vrijwel alle winkels openen hun deuren. Een uitgelezen moment om lekker ontspannen een dagje te winkelen dus. De stratenclub Gedempte Turfhaven/Ramen en Breed trakteert op zondag 20 december!

Tijdens de koopzondag van 20 december wordt u voor uw klandizie bedankt door de ondernemers die gevestigd zijn op de Gedempte Turfhaven, de Ramen en het Breed. Zij organiseren een feestelijk kerstprogramma op de genoemde straten. Er is een Charles Dickenskoor, er zijn Kerstmannen en Kerstvrouwen die u (klein en groot) een klein geschenkje aanbieden. Daarnaast rijdt er een heuse arreslee en is het mogelijk om een klein stukje mee te rijden.

Eindejaarsmarkt op zondag 27 december.
Tijdens de koopzondag van 27 december, de laatste van dit jaar, is er tussen 12.00 en 17.00 uur een gezellige braderie in de binnenstad.Ingezonden persbericht