Ingezonden persbericht


Hilversum, 16 november 2009

The feel good musical show van het jaar komt

deze feestdagen naar Amsterdam
THE BLUES BROTHERS
Van 20 december tot en met 2 januari 2010 in het Amsterdam RAI Theater

The Blues Brothers zijn momenteel in het hele land te zien met hun spetterende musicalshow. Van 20 december tot en met 2 januari a.s. schittert het legendarische duo in het RAI Theater in Amsterdam. Met deze verlenging van de speelperiode krijgt iedereen tijdens de Kerstvakantie nog kans om de succesvolle show van The Blues Brothers, met ondermeer Jim de Groot in de hoofdrol, te ervaren. Rustig in je stoel zitten is er met deze hitshow niet bij. Een uniek feestelijk uiteinde van het oude en start van het nieuwe jaar is echter gegarandeerd!

The Blues Brothers - musical show
Wie kent ze niet? Het legendarische duo met de zwarte pigskin hoed en bijpassende zwarte pak, de smalle zwarte stropdas en de herkenbare zwarte zonnebril: The Blues Brothers zijn in Nederland! Geniet van een spectaculaire dansperformance, de levendige Rhythm & Blues en het beste van Soul. Swing mee met de klassiekers Soul Man, Think en Jailhouse Rock en maak je klaar voor een uniek feest. Tezamen met de originele West End cast zal Jim de Groot in de rol van Elwood Blues het publiek tot ongekende hoogte opzwepen en gaat het dak er keer op keer af: Absolutely Live and Absolutely Hot!

The Blues Brothers zijn tot en met 22 november in verschillende theaters door het gehele land te zien en vanaf 20 december tot en met 2 januari in het RAI Theater te Amsterdam.

Voor de volledige speellijst en informatie over The Blues Brothers: www.bluesbrothersthemusical.nl