Kick for Hope vecht sportief tegen kanker


HEEL, 20091130 -- Kick for Hope vecht op 20 december 2009 tegen kanker. In Cultureel Centrum Don Bosco (Heel, Limburg) kan men tussen 11.00 en 17.00 uur deelnemen aan workshops Kung Fu (Wushu), Karate, Jeet Kune Do, Taekwondo, Capoeira en Krav Maga. Tevens kan men meedoen met een Kick `n Punch workout. Met het inschrijfgeld steunt Kick for Hope KWF Kankerbestrijding Nederland.

Tijdens het jaarlijkse martial arts evenement Kick for Hope kan men onder leiding van topinstructeurs kennis maken met een groot aantal mooie vechtsporten. Geen ervaring? Geen probleem! Men kan gewoon meedoen als je minimaal tien jaar oud bent. Deelnemers betalen maximaal ? 5,- per workshop.

Lekkerder in je vel
Vechtsporten zijn ontstaan als zelfverdedigingskunst. Je leert de agressie van een ander onder controle te krijgen. Het is dus heel wat meer dan een beetje slaan of schoppen. Doordat je bewust omgaat met je eigen lichaam, zit je lekkerder in je vel. Een betere conditie, sterkere spieren en vooral veel zelfvertrouwen zijn het resultaat van het beoefenen van een vechtsport. Kick for Hope laat je dat graag zelf ervaren.

In de schijnwerpers
Organisatoren Laura Cuijpers en Sebastiaan Vondenhoff: "Kick for Hope haalt vechtsporten uit de sportzalen en zet ze in de schijnwerpers. Met behulp van de schitterende accommodatie Cultureel Centrum Don Bosco en de steun van onze sponsoren, kunnen we dit jaar n?g meer mensen kennis laten maken met de sporten. We zijn er klaar voor om iedereen een mooie dag te laten beleven en hopen op de steun van veel deelnemers. Wat het mooiste zou zijn? Een recordbedrag ophalen voor de strijd tegen kanker natuurlijk!"

Kick for Hope is een jaarlijkse actie voor KWF Kankerbestrijding. Het martial arts event is toegankelijk voor iedereen die zich op een sportieve manier wil inzetten
voor het goede doel.

Wil je meer weten over de workshops of wil je je direct inschrijven voor Kick for Hope? Vecht mee tegen kanker en kijk snel op www.kickforhope.nl.

Ingezonden persbericht