Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18-12-2009

MARY BACKSTAGE: SIPKE JAN BOUSEMA OP STAP MET FREEK BARTELS

Wat gebeurt er in de studio van 'Op zoek naar Mary Poppins'? Hoe voelen de finalisten zich? Wat is de mening van de panelleden en welke sterren bevinden zich in de studio?

Aanstaande zondag, 20 december, gaat Sipke Jan op stap met Freek Bartels (winnaar Op zoek naar Joseph). Freek verheugt zich erg op zijn werkzaamheden voor Mary Backstage. ,,Het lijkt me ontzettend leuk om het een keer van de andere kant te zien. Je hebt niet de stress van het presteren en achter de schermen kun je er misschien ook voor iemand zijn...Want je weet precies wat die meiden doormaken. Ik kijk er erg naar uit.Ғ

Sipke Jan praat met panellid Pia Douwes en blikt terug op de derde liveshow met musicalactrice Vera Mann. Ook is de Kerstman is te gast. Freek neemt een kijkje bij de dansers en praat met kandidaten van Op zoek naar Mary Poppins.

Het programma 'Mary Backstage' geeft elke week een kijkje achter de schermen via marypoppins.avro.nl. Presentator Sipke Jan Bousema doet daarin samen met een kandidaat van 'Op zoek naar Joseph' verslag van de gebeurtenissen in de studio. Het programma wordt live uitgezonden tussen de liveshow en de resultshow (uitslag), dus tussen circa 21.20 uur en circa 22.20 uur.

Marypoppins.avro.nl; d site over Op zoek naar Mary Poppins, met video's, forums, weblogs en het wekelijkse programma Mary Backstage.