Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 13.05 uur

Utrecht, 20-12-2009

Vernieler aangehouden

VEENENDAAL Zaterdagavond 19 december heeft de politie rond 19.30 uur een 24-jarige man uit Pijnacker aangehouden.

Op de Nieuweweg was een object van een horecagelegenheid vernield. Op camerabeelden was te zien wie de vernieling pleegde, namelijk een man die deel uitmaakte van een groep die in een touringcar stapte. De agenten konden de man uit deze groep identificeren en aanhouden.

De man moest mee naar het bureau voor verhoor.

Invordering rijbewijs

UTRECHTSE HEUVELRUG Na een verkeersongeval op de A12 op zondag 20 december rond 03:45 uur heeft de politie een 22-jarige automobilist uit Veenendaal aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het bureau blies de man, beginnend bestuurder, 490 ug/l.

Hij kreeg proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Aanhouding na opstootje

VEENENDAAL - Zondagochtend 20 december rond 04:15 uur hebben agenten een 22-jarige man uit Veenendaal aangehouden op de Kerkewijk.

Na een opstootje daar, dat zichzelf oploste, kwam een groep ter plaatse die niet wilde vertrekken toen de agenten hen wegstuurden. Eén van hen zocht ruzie met de politie, wilde niet weggaan en beledigde een agente.

De man werd aangehouden en opgesloten in het arrestantencomplex voor het weekend.

Aanhouding ballengooier

VEENENDAAL Zondag 20 december rond 03:00 uur heeft de politie op de Achterkerkstraat een 20-jarige Veenendaler aangehouden die zich vervelend gedroeg.

De man gooide sneeuwballen naar de politiebus en wilde daar niet mee ophouden en weggaan. Daarop hebben agenten de man aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Aanhoudingen

VEENENDAAL Op zondag 20 december rond 03:00 uur hebben agenten een 21-jarige man uit Elst aangehouden op de Markt.

De man bemoeide zich met het werk van de agenten en wilde niet weggaan toen de agenten hem dat opdroegen. Daarop werd hij aangehouden en kreeg hij een bekeuring. Een 17-jarige jongen uit Veenendaal werd ook aangehouden. Hij wilde niet weggaan toen de agenten hem dat opdroegen en beledigde een agent.

Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.