Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 20-12-2009

Gestolen auto tegen boom

BOSSCHENHOOFD: Vannacht is omstreeks 02.00 uur een nog onbekende man met een gestolen auto tegen een boom gereden op de Roosendaalsebaan. De auto. Een Opel Corsa bleek op 16 december 2009 gestolen te zijn in Zevenbergen. Een hulpvaardig stel wat voorbij kwam rijden, zag dat de bestuurder op de grond lag achter de auto. Ze boden de man aan hem thuis te brengen. Dat wilde hij wel en stapte bij hen achterin. Vervolgens nam hij zijn telefoon op en stapte weer uit. Hij vertelde dat hij al iets anders had geregeld en liep weg in de richting van het tankstation. het zou gaan om een man van circa 25 jaar oud. Hij had een stevig postuur en kort bruin stekelhaar. Hij droeg een zwart glimmend jack. De auto is getakeld en zal op sporen worden onderzocht.

OUD GASTEL: Gisteravond heeft omstreeks 20.00 uur ook een
verkeerongeval op de rijksweg A17 plaats gevonden. Daar waren zes voertuigen bij betrokken. Er raakten twee mensen gewond. De aanrijding was ontstaan nadat een auto een lekke band had gekregen. De bestuurder van die auto reed op de linkerrijbaan. Hij probeerde zijn auto tegen de vangrail aan te zetten. Helaas ging dit net te snel waardoor de auto terug de snelweg opdraaide. Tengevolge van hiervan weken enkele voertuigen uit en ontstonden aanrijdingen. In de rapportage van de dienstdoende agenten zijn geen gegevens over betrokkenen ingevoerd.

Vals geld opgedoken in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Zaterdagavond hebben twee nog onbekende mannen van vermoedelijk Oost Europese afkomst in een bar aan de Oude Stationsweg met twee valse bankbiljetten van 20 euro hun rekening betaald. De politie heeft de biljetten in beslag genomen en van de bareigenaar een aangifte opgenomen. In de omgeving is nog naar het duo uitgekeken maar niet meer aangetroffen.

Vechtpartij in Roosendaal

ROOSENDAAL: Agenten hebben vannacht omstreeks 06.00 uur op de Markt twee groepjes vechtersbazen in totaal circa 10 man gescheiden. Er waren drie personen, Roosendalers van 21, 26 en 30 jaar die letsel hadden aan het gelaat. Ze vertelden dat een groepje dat wegliep wat toen de agenten ter plaatse kwamen hen mishandeld hadden. Ze zijn met een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Ze zouden nog contact opnemen voor het doen van een aangifte.

Laatst gewijzigd 20-12-2009 14:33 | © Regio Midden en West Brabant |