Ingezonden persbericht

FM 93.4 bereikt mijlpaal

RIJNMOND SPORT VIERT 5000-ste UITZENDING

ROTTERDAM - RTV Rijnmond viert zondag 20 december de 5000-ste uitzending van het regionale sportprogramma Rijnmond Sport. Om hierbij stil te staan brengt Rijnmond Sport die dag een aangepaste programmering live vanuit de studio met veel spraakmakende gasten uit de sportwereld, zoals Leontien Zijlaard-Van Moorsel, oud-burgemeester Ivo Opstelten, Rotterdam Marathon-directeur Mario Kadiks, de Rotterdamse sportwethouder Peter Lamers, Feyenoord-trainer Mario Been en zijn Sparta-collega Frans Adelaar. Magnetiseur Henk de Gier zal het jaar 2010 sportief voorspellen.

Deze speciale uitzending bevat veel fragmenten van hoogtepunten en dieptepunten uit het sportverleden, waaronder het landskampioenschap van Feyenoord in 1988 en 1993, Davis Cup-tennis op de Mullerpier, Olympisch goud voor zwemster Inge de Bruijn en Leontien Zijlaard-Van Moorsel in Sydney en de Rotterdam marathon van 1988. Dit wordt aangevuld met favoriete fragmenten van luisteraars die in de afgelopen week hebben gereageerd.

In de jubileumuitzending is ieder uur een gastpresentator te horen. De muziek wordt voor die dag uitgekozen door voormalige muzieksamenstellers van het station geflankeerd door de huidige muzieksamensteller Roeland Cuppers. Het sportprogramma van Rijnmond Sport wordt vooral op zondag goed beluisterd. De zender is op die dag in het Rijnmond-gebied marktleider.
13:00-14:00 uur Peter Schuiten         Frans van Dun
14:00-15:00 uur Peter Ouwerkerk        Ron Sintnicolaas
15:00-16:00 uur Léon Boele           Arie Groeneveld
16:00-17:00 uur Frank Vijg           Pieter Leen
17:00-18:00 uur Gert van 't Hof        Roeland Cuppers

------------------------------------EINDE BERICHT------------------------------------------------------Ingezonden persbericht