Gemeente Winterswijk


Zaalvoetbaltoernooi in kerstvakantie in Winterswijk

4 december 2009

Winterswijk - Speciaal voor Winterswijkse jongeren vanaf 13 jaar organiseert Breedtesport Winterswijk in samenwerking met Stichting Welzijn Winterswijk een zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi is op maandagmiddag 21 december vanaf 13.15 uur in sporthal De Pelkwijk.

Er is een negatieve trend in de sport- en beweegparticipatie van jongeren. Dit terwijl bewegen hartstikke leuk, gezellig en gezond is. Sporten samen met vrienden, is nog mooier. In Winterswijk is voetbal enorm populair en rond de kerstvakantie is het een mooie manier om nog eens extra in beweging te komen. Vandaar dat beide organisaties de handen ineen hebben geslagen. Onlangs was dit ook al het geval bij de clinic breakdance in het jongerencentrum. Vanwege het enorme succes volgt hierop in januari een serie lessen voor geĂŻnteresseerde jongeren.

Opgeven?
Wie mee wil doen aan het voetbaltoernooi, kan zich opgeven bij Suzan de Jong, gemeente Winterswijk via email: sdejong@winterswijk.nl. Vermeld hierbij graag de naam, telefoonnummer, leeftijd en school. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de gemeente Winterswijk via telefoonnummer (0543) 543 543.