Gemeente Binnenmaas

Start verkoop t Maashofje Maasdam

Op maandag 21 december a.s. start de verkoop met een informatieavond die wordt gehouden van 17.00 19.30 uur in het Adviescentrum van Rabobank Hoeksche Waard aan de Reedijk 8 in Heinenoord.

In de dorpskern van Maasdam verdwijnen binnenkort de oude gebouwen van Lokatex en de Gemeentewerf en worden onder andere 13 nieuwbouw koopwoningen gerealiseerd. Het gaat om:

* 4 semi-vrijstaande comfortwoningen (slaapkamer en badkamer op de begane grond)

* 5 royale rijwoningen

* 4 leuke starterswoningen (Koopgarant)

Tijdens de inloopavond zullen de brochures, prijzen en verkoopvoorwaarden beschikbaar zijn. Over de 10 geplande huurappartementen is op dit moment nog geen informatie beschikbaar. Deze zullen worden verhuurd door De Maashoek.

Voor belangstellenden voor een woning onder het label Koopgarant (met korting), zal twee maal een presentatie worden gegeven, om circa 18.00 uur en om circa 18.30 uur. De toegang is vrij en reserveren is niet nodig.

Wie niet in de gelegenheid is om naar de informatieavond te komen, kan de verkoopdocumentatie vanaf 22 december ophalen op het kantoor van MarQuis makelaars & taxateurs, Kerkstraat 7, 3295 BD s-Gravendeel, tel. 078 673 7244. Downloaden kan ook via www.marquis.nl. De verkoopdocumentatie kan ook worden afgehaald bij de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam.