Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

16 december 2009

AB.2009.0078

Belangenbehartiger kiest voor nieuwe, centrale locatie

LTO Noord verhuist naar Zwolle

De Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord) verhuist van Deventer naar Zwolle. Vanaf maandag 21 december 2009 werken circa 160 medewerkers van de Vereniging LTO Noord en de aan haar gelieerde bedrijven Projecten LTO Noord, LTO Vastgoed, LTO Noord Advies en GVK Adure Advocaten vanuit het nieuwe hoofdkantoor aan de Zwartewaterallee 14 in Zwolle. De officiële opening van het nieuwe pand zal begin april 2010 plaatsvinden.

De keuze om het hoofdkantoor in Zwolle te vestigen, is gebaseerd op een aantal strategische overwegingen en bereikbaarheid. Het nieuwe kantoor is groter dan het huidige kantoor en dat is noodzakelijk in verband met de concentratie van alle niet-regionaal gebonden functies. Naast de mensen uit Deventer, komt ook een aantal medewerkers uit Drachten en Haarlem in Zwolle te werken.

Projecten LTO Noord heeft uit strategische overwegingen besloten ook een vestiging in Wageningen te openen, aan het Agro Business Park 1. De medewerkers met Wageningen als nieuwe standplaats zijn eind november al verhuisd. Ook LTO Commerce is begin december verhuisd naar het Agro Business Park 1 in Wageningen. LTO Noord Advies heeft haar nieuwe hoofdkantoor vanaf eind november in Raalte aan de Arkelstein 1 en LTO Vastgoed Bouwadvies & Architectuur verhuist binnen Deventer, naar de Munsterstraat 9.

De vestigingen van LTO Noord in Drachten en Haarlem blijven naast de hoofdvestiging in Zwolle bestaan.

(

Ingezonden persbericht