Gemeente Zoetermeer

Speelmeer in wintersfeer

Voor een dag vol winterpret kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar op maandag 21 december naar Sportcentrum De Veur en Vrijetijdscentrum Rokkeveen. Op die dag brengt Speelmeer het Sportcentrum en VTC in winterse sferen.
Waveboarden, de survivalbaan bestormen, skiën op de skisimulator en sneeuwballen gooien: het kan allemaal bij Speelmeer in wintersfeer. Wie het rustiger aan wil doen brengt een bezoek aan de IJsgrot van de Sneeuwkoningin of speelt een potje schaak bij Schaakvereniging Botwinnik. Opwarmen kan in het warme water van het zwembad.

Ook creatieve kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven. Bijvoorbeeld met de workshops winterfotolijstje versieren, kerstballen stempelen, winterlichtjes maken en kerstboomhangertjes beschilderen. Clown Zassie maakt het feest compleet met een kidsshow.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn op 21 december van 10.00 tot 16.00 uur welkom in Sportcentrum De Veur aan Prismalaan 40 en Vrijetijdscentrum Rokkeveen aan Prismalaan 26. Deelname kost EUR 2,65. Kinderen met een ZoetermeerPas kunnen op vertoon van die pas gratis deelnemen. Aanmelden is niet nodig. Aangeraden wordt om kostbaarheden, zoals mobiele telefoons, thuis te laten en de portemonnee af te geven bij de inbewaargeving. Niet vergeten eten en drinken mee te nemen.