NCRV

Zo Vader Zo Puberzoon

Vrolijk familiespel Zo Vader Zo Puberzoon met kerst bij NCRV

Maandag 21 december

19.30 uur, Nederland 1

Vanaf maandag 21 december is acht afleveringen lang het vrolijke familiespel Zo Vader Zo Puberzoon te zien bij de NCRV op Nederland 1. Hierin moet een panel van bekende Nederlanders er achter zien te komen welke zoon of dochter hoort bij de ouder. Hoe goed kennen de vader of moeder hun kind, en andersom? Wat doet je vader als je te laat thuis komt van een avondje stappen? En gaat je moeder je berichtjes checken als je de hele tijd met je vriendje zit te SMS-en?

De vaste panelleden in elke uitzending zijn rapper Ali B. en tv-presentatrice/ex-fotomodel Paulien Mol. Naast Ali en Paulien schuift bij elke uitzending een gastpanellid aan, waaronder Wendy van Dijk, Joris Linssen, Ron Brandsteder, Jörgen Raymann en Peter van der Vorst. De presentatie is in handen van Caroline Tensen.

Op het digitale themakanaal Best 24 worden oude afleveringen van Zo Vader Zo Zoon uitgezonden, aansluitend aan de uitzendingen op Nederland 1. De kijker kan genieten van de oudste bewaarde uitzendingen van Zo Vader Zo Zoon. De presentatie was in handen van Gerard van den Berg. Hij heeft het programma tot 1992 gepresenteerd. Vanaf 1994 nam Gregor Bak de uitzendingen over. Ook hiervan zendt Best 24 een grote selectie uit. De afleveringen van Best 24 zijn te zien om 20.00 uur, aansluitend op de uitzending van Zo Vader Zo Puberzoon.