Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 21-12-2009

Dronken automobilist moet rijbewijs inleveren

HILVARENBEEK: De politie heeft vannacht omstreeks 02.00 uur op de Bukkumweg een 27-jarige man uit Diessen betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 570 ugl. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Agenten zagen vannacht een auto, ondanks de barre weersomstandigheden, met hoge snelheid over de Bukkumweg rijden. De dienders zagen dat de bestuurders zijn auto niet volledig onder controle had en nog maar net een lichtmast wist te ontwijken. De automobilist werd daarom aan de kant gezet. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ook bleek dat hij nog een beginnend bestuurder was (iemand die nog geen vijf jaar een rijbewijs heeft). Hij had naar eigen zeggen vier glazen port gedronken voordat hij achter het stuur was gaan zitten.

Tilburgse automobilist zonder rijbewijs

TILBURG: Een 27-jarige Tilburger is zondagavond op de Ringbaan Zuid betrapt op het rijden in een auto zonder rijbewijs. Tijdens de controle bleek ook dat de Tilburger nog een vonnis moest betekenen. Hij vertelde de agenten dat hij de auto twee weken in bezit had en dat hij dacht dat deze wel verzekerd was. Het was de tweede keer dat de Tilburger voor dit feit betrapt is.

Schoorsteenbrand in Goirle

GOIRLE: Zondagavond heeft een schoorsteenbrand gewoed in een woning aan de Akkerwinde. De brandweer heeft met een hoogwerker een controle uitgevoerd. De brand woedde alleen in geheel ommetselde schoorsteen. Door het gezin was er juist een speciale blok in de kachel gedaan, die er speciaal voor is om de schoorsteen schoon te branden. Mogelijk heeft er toch een opeenhoping voor gezorgd dat dit is gaan branden.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 21-12-2009 10:21 | © Regio Midden en West Brabant |