Politie Amsterdam-Amstelland

TATOEAGE-FOTO'S VAN MAN DIE ZICHZELF DOODDE (21-12-2009)

Wie de man is die woensdag 9 december in Aalsmeer zelfmoord pleegde, is nog steeds onbekend. Pogingen om via de media zijn identiteit te achterhalen, leidden niet tot resultaat. Daarom zijn nu foto's vrijgegeven van twee tatoeages, die op beide schouders van de man zaten. Rechts zat een roos, links een slang met hart.

Jac. Takkade Aalsmeer
De man werd woensdag 9 december 's middags rond halfeen door omwonenden aangetroffen in de bosschages op de Jac. Takkade in Aalsmeer. Hij droeg niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden vastgesteld. De politie heeft tactisch en forensisch onderzoek verricht, hetgeen vooralsnog niet heeft kunnen leiden tot de identiteit van het slachtoffer.

Signalement
Het gaat om een man met het volgende signalement: blanke man met bril, vermoedelijk afkomstig uit Oost-Europa, ongeveer 1.90 meter lang, 110 kilogram zwaar, met een gezet postuur en een kaal hoofd. De man droeg verschillende lagen kleding en een zwarte muts. De bovenste laag bestond uit een zwarte spijkerbroek en een zwartkleurig jack van het merk Jeff Banks Londen. Hij droeg bruine suède schoenen, maat 43, van het merk CAT. De man had een bruine sporttas van het merk Kappa bij zich. Daarin zat een camera met meerdere vakantiefoto's van het slachtoffer, gemaakt vier jaar geleden in Nicaragua.

Mensen die een persoon missen in hun omgeving die voldoet aan het signalement of die de man aan de hand van de foto's herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Amsterdam-Amstelland via het nummer 0900-8844.

Eerder bericht
17 dec 2009 Identiteit slachtoffer gezocht

Tatoeage linkerschouder Tatoeage rechterschouder


____________________