Gemeente Langedijk



Koninklijke Onderscheiding voor de heer M.P. Kramer

21-12-2009 -
De heer M.P. Kramer (58 jaar) uit Zuid-Scharwoude is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens het Kerstconcert van muziekvereniging Kunst na Arbeid heeft burgemeester Cornelisse de heer Kramer de onderscheiding opgespeld die hoort bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Kramer is vanaf 1973 actief lid van Muziekvereniging Kunst na Arbeid. Van 1973 tot 1985 was hij penningmeester van de vereniging en de volgende twaalf jaar was hij voorzitter van de vereniging. Sinds 2004 is de heer Kramer beheerder van het muziekarchief. Als bestuurslid was hij ook de drijvende kracht achter vele georganiseerde evenementen en acties.

Ook begrafenisvereniging De Laatste Eer uit Broek op Langedijk/Zuid-Scharwoude kan al heel wat jaren op de heer Kramer rekenen. Vanaf 1980 is hij drager voor de vereniging en sinds 1990 is hij daar ook bestuurslid.

Zijn jarenlange inzet op het gebied van de muziekvereniging en de begrafenisvereniging maakt dat de heer Kramer kan worden gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen gestimuleerd. Tijdens een feestelijk Kerstconcert van muziekvereniging Kunst na Arbeid ontving hij uit handen van burgemeester Cornelisse de onderscheiding die hoort bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.