Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 21-12-2009

Inwoner Raamsdonksveer aangehouden na huiselijk geweld

RAAMSDONKSVEER: De politie heeft vannacht omstreeks 01.00 uur in een woning een 35-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld.

De man zou zijn 31-jarige vriendin in de woning mishandeld hebben. Hij had haar keel kennelijk dichtgeknepen en haar geslagen. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen.

Arrestaties na mishandelingen

TERHEIJDEN: Zondagmiddag is in Terheijden een 18-jarige jongeman uit dat dorp mishandeld. Hij vertelde dat hij met zijn hond buiten aan het spelen was, toen twee jongens hem probeerden mee te lokken. Hij zei daar wat van waarna hij door een van de jongens werd geslagen en geschopt. Het slachtoffer had een snee van circa 3 centimeter op zijn hoofd. De politie heeft ter plaatse een getuige verklaring en een aangifte opgenomen. Vervolgens werd de verdachte op zijn huisadres aangehouden. Hij vertelde dat die 18-jarige knul hem uitgedaagd had en hem als eerste had geslagen. De politie heeft ook een verklaring van een vriend van de verdachte opgenomen.

OOSTERHOUT: Zondagmiddag is bij de uitgang van een supermarkt op het winkelcentrum Zuiderhout een 18-jarige jongeman uit Oosterhout mishandeld. Hij vertelde dat hij een klap op zijn gezicht had gehad van de ex vriend van zijn zus. Hij had een bloedneus. De verdachte, een 20-jarige man uit Sliedrecht werd gistermiddag aan het bureau ontboden. Hij ontkende geslagen te hebben. Hij bracht ook nog een getuige mee, maar deze rook zodanig naar alcohol dat besloten is daarvan geen verklaring op te nemen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 21-12-2009 11:28 | © Regio Midden en West Brabant |