Project Gemeente Westland


Gemeente Westland biedt mogelijkheid om rotondes te adopteren

Publicatiedatum: 21-12-2009

De gemeente Westland gaat bedrijven, scholen en andere organisaties de mogelijkheid bieden om rotondes binnen de gemeente te adopteren. Hiervoor wordt op woensdag 6 januari 2010 om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd bij Zuidkoop Natural Projects, Zijtwende 52 in De Lier. Daar krijgen belangstellenden voorbeelden te zien van adoptierotondes in andere gemeenten en wordt informatie gegeven over de mogelijkheden.
Om organisatorische reden wil de gemeente graag weten hoeveel personen er die avond zijn te verwachten. U kunt zich aanmelden per e-mail SSwart@GemeenteWestland.nl of telefonisch 0174-673673.

Imago
Rotondes zijn niet alleen een verkeersveiliger oplossing dan kruispunten, het zijn ook representatieve plekken waar dagelijks duizenden mensen langs komen. Mooi ingerichte en goed verzorgde rotondes kunnen een visitekaartje zijn voor Westland en symbolisch voor wat de grootste glastuinbouwgemeente wil uitstralen. Een uitstraling die een positief effect heeft op het imago van Westland en op die manier goed aansluit bij de campagne 'Inspired by Westland' zoals die onlangs is geĂŻntroduceerd.

Unieke plek
Met de adoptie wil de gemeente bedrijven, scholen en organisaties de mogelijkheid geven zich op een unieke plek te presenteren. Zij zorgen ervoor dat de rotonde er door inrichting en onderhoud tiptop uitziet. Als tegenprestatie kunnen zij op de rotonde een bord plaatsen met de bedrijfsnaam en/of logo.
GroenRijk de Carlton heeft het spits afgebeten door de inrichting te verzorgen van de rotonde Galgeweg/Kruisbroekweg (bij het politiebureau) in Naaldwijk.