Gemeente Zoetermeer

Enquêteresultaten fietspad Meerpolder bekend

In november heeft de gemeente Zoetermeer in een korte enquête uw mening gepeild over de uitwerking van het fietspad langs de Meerpolder voor het gedeelte tussen de N206 en het Buytenpark, en de inrichting van de directe omgeving. Hier vindt u de resultaten van de enquête. Toelichting en uitkomsten op hoofdlijnen
De online enquête is voorgelegd aan ruim 400 omliggende woonadressen in Buytenwegh. Uit de enquête blijkt dat 66% van de respondenten een voorkeur heeft voor het voetpad op de dijk en het fietspad beneden. Een minderheid van 30% heeft een voorkeur voor het fietspad op de dijk.

De enquête is eveneens online voorgelegd aan bezoekers van het fietspad. Uit deze enquête blijkt dat 46% van de respondenten een voorkeur heeft voor het voetpad op de dijk en het fietspad beneden. 45% heeft een voorkeur voor het fietspad op de dijk en het voetpad beneden.


* Lees hier de volledige enquêteresultaten

Vervolgstappen
Op basis van de enquêteresultaten, alsmede de opmerkingen uit de informatieavonden, zal het college begin 2010 besluiten welke variant verder wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp wordt u in het tweede kwartaal van 2010 voorgelegd. Daarna heeft u door middel van een inspraakprocedure de mogelijkheid opmerkingen over het ontwerp te maken.

Meer informatie
Bel 14 079 of vul het contactformulier in.