Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
21 december 2009

Kerstman vervult wensen almeerse kinderen

Verwendag voor oma, meerijden op een brandweerauto, nieuwe hockeyballen voor de club, een tuin make-over voor mama... Aanstaande donderdag 24 december krijgen de winnaars van de Doe-Een-Wens-Actie alsnog hun prijs uitgereikt in het Huis van de Kerstman in Citymall 036.

Honderden kinderen uit Almere hebben de afgelopen 2 weken hun kerstwens aan de kerstman doorgegeven. Sommige kinderen wensten een mooi cadeau voor zichzelf, anderen een geschenk voor een familielid of een vriend en weer andere kinderen wensten vrede, geluk en gezondheid voor iedereen. Ook kwamen er heel veel wensen binnen voor speeltoestelen op school of in de wijk.

Op zondag 20 december zou de kerstman in Almere landen en daarna zou bekend gemaakt worden welke wensen er in vervulling zouden gaan. Helaas moest de Landing van de Kerstman vanwege de barre weersomstandigheden worden geannuleerd. De uitreiking van de Doe-Een-Wens- Actie gaat plaatsvinden op donderdag 24 december om 14 uur in het Huis van de Kerstman aan De Diagonaal 36.

De Doe-Een-Wens-Actie is een onderdeel van de X-treme X-mas Almere, het kerstevenement dat in het weekend van 19 en 20 december plaatsvond in Stadshart Almere. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Unibail-Rodamco, Citymall 036, Rituals, Sport 2000, Big Limo en Gemeente Almere. Meer informatie is te vinden op www en www.stadshart-almere.nl, www.citymall036.nl


- EINDE BERICHT -

Noot voor de redactie,