Kaartverkoop We Will Rock You geopend

21/12/2009 16:30

Joop van den Ende Theaterproducties

De kaartverkoop van de nieuwe rockmusical van Joop van den Ende Theaterproducties We Will Rock You is sinds vandaag geopend. De musical is een co-productie in samenwerking met QUEEN Theatrical Productions en Michael Brenner en is de originele musical van QUEEN en Ben Elton. De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première .

We Will Rock You is een show met 32 van de grootste hits van Queen, waaronder de wereldhits 'Bohemian Rhapsody', 'We Are The Champions', 'A Kind Of Magic' en 'Another One Bites The Dust'. Het is een verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

Kaarten zijn te bestellen via SEE 0900-1354 (45 cpm) en verkrijgbaar vanaf 25 euro (prijzen variëren per rang).





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/