ChristenUnie


Eerste lichting Fellows studeert af

Eerste lichting Fellows studeert af

afbeelding maandag 21 december 2009 16:19 De eerste editie van het Fellowsprogramma is deze maand succesvol afgesloten. Twaalf deelnemers studeerden deze maand af met essays over uiteenlopende onderwerpen en werden officieel Fellow van het WI. In een afsluitende ceremonie ontvingen ze een oorkonde om een jaar lang discussie met en over belangrijke denkers over christelijke politiek af te sluiten.

De fellows lazen afgelopen jaar in twaalf bijeenkomsten grondteksten die belangrijk zijn geweest voor de ontwikkeling van de politieke filosofie van de ChristenUnie. Ze deden dat onder begeleiding van WI-medewerker Geert Jan Spijker. Tientallen jongeren solliciteerden op een plek in het programma, maar slechts twaalf van hen werden uitgenodigd om daadwerkelijk mee te doen.

Een tweede ronde van het Fellowsprogramma draait sinds september 2009, onder leiding van WI-directeur Gert-Jan Segers en een derde ronde start in januari van 2010. De eerst volgende mogelijkheid om te solliciteren is voor het programma van 2011. Meer informatie over het Fellowsprogramma is te vinden op onze website:
http://wi.christenunie.nl/fellows

Wetenschappelijk Instituut