RTL Group

RTL.NL presenteert: videosnacks, the best of 2009

Van botte bloopers en barre grappen tot bizarre en bijzondere momenten. Al ruim een jaar kan iedereen op RTL.nl de opvallendste fragmenten uit het brede aanbod aan RTL-programmas zien. En het liep storm, want maar liefst 7.5 miljoen videosnacks werden het afgelopen jaar bekeken. Maar wat is volgens de miljoenen bezoekers van RTL.nl de beste videosnack van 2009?

RTL.nl presenteert: Videosnacks, the best of 2009. Op www.rtlvideosnacks.nl kunnen bezoekers tot 30 december stemmen op hun favoriete entertainment-, infotainment- of nieuwssnack van het afgelopen jaar. In elke categorie zijn tien filmpjes genomineerd, die allemaal terug te zien zijn op de website. Door te stemmen maakt de videosnacker kans op een home cinema set, een playstation of een luxe DVD-box van Lord of the Rings. Op 31 december wordt bekendgemaakt wat de winnende snacks zijn en wie de prijzen in de wacht hebben gesleept.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, tel: 035-6718933, jasper.teijsse@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.