BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 14 december 2009

BNN ZENDT 'KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER' UIT

Geen tijd voor het boek, geen zin in huilende bioscoopbezoekers? Geen probleem, BNN zendt speciaal voor de die-hard Kluun fans voor allerlaatste keer de luisterfilm 'Komt een vrouw bij de dokter' uit. BNN's Sophie Hilbrand speelt de zieke Carmen, Antonie Kamerling speelt Stijn en Georgina Verbaan speelt zijn minnares Roos. De bestseller 'Komt Een Vrouw Bij De Dokter' van Kluun is op maandag 21 december van 20.00 uur tot 22.00 uur te horen bij BNN op Radio 1.

'Er was me al vaak gevraagd waarom ik geen luisterboek van Komt Een Vrouw Bij De Dokter Wilde Inspreken, maar dat zag ik niet zitten. Acht uur naar de stem van Kluun luisteren, dat gun je je ergste vijand niet. Toen kwam het idee van een hoorspel, of luisterfilm, of hoe je het ook noemen wilt. Compleet met een nieuw scenario en Antonie Kamerling, Sophie Hilbrand en Georgina Verbaan in de hoofdrollen. Daar word ik wel warm van', aldus Kluun.

Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, verloor zijn vrouw op 36-jarige leeftijd aan kanker. Het boek is het schaamteloze verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Rauw, ontroerend, en steeds met humor.



BNN