Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Weert, 21 december 2009

Scheidingsplanner gevestigd in Weert

De Scheidingsplanner is vanaf vandaag ook gevestigd in Weert. Het is na Roermond en Venlo de derde vestiging in Midden en Noord-Limburg van de snelgroeiende franchiseketen. De Scheidingsplanner in Weert wordt gerund door Dennis Klop. Hij werkt nauw samen met Ellen Extra en Leon Kersten die vorig jaar de kantoren in Roermond en Venlo opzetten.

De Scheidingsplanner is gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van (echt)scheidingen en verbroken relaties. In Nederland gaat het dan alleen al om ruim 33.000 huwelijken die gemiddeld jaarlijks op de klippen lopen.

Scheidingsplan
Bij een scheiding moet heel veel geregeld worden op financieel gebied. De Scheidingsplanner maakt al dan niet voor beide partijen een Scheidingsplan. Daarin staat precies omschreven hoe het verder moet met het woonhuis, de alimentatie, de kinderkosten en de huisvesting. De planner regelt verder het convenant, het ouderschapsplan en de afhandeling bij notaris en rechtbank. De hulp van de Scheidingsplanner kan ingeroepen worden voor `eenvoudige' scheidingen, maar ook als een van de partners bijvoorbeeld een onderneming heeft. Wat is die waard, hoe worden opgebouwde reserves verdeeld, wat zijn de fiscale gevolgen?

Snelle groei
De Scheidingsplanner groeit snel. De eerste vestiging werd in 2006 geopend, nu is er een landelijk dekkend netwerk met 56 franchisenemers. Dat aantal wordt de komende jaren nog verder uitgebreid. Elke planner heeft een opleiding op minimaal hbo-niveau met tien jaar ervaring als financieel deskundige.
Dennis Klop is net als zijn Midden-Limburgse collega's Ellen Extra en Leon Kersten gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (www.ffp.nl). Hij werkte eerst voor de Rabobank waar hij zich specialiseerde in beleggingen, financieringen, pensioenen en financiële planning. De laatste vier jaar was Dennis Klop private banker met de focus op inkomens- en vermogensplanning.


Noot voor redacties
Contact
De Scheidingsplanner Weert is gevestigd aan de Wilhelminasingel 232D. Meer informatie via het secretariaat in Roermond, 0475-453911. Uitgebreide informatie over de Scheidingsplanner is te vinden op www.scheidingsplanner.nl

EINDE PERSBERICHT