Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Doe mee met de Wereldwijzer Reisverhalen Wedstrijd 2010

Nijmegen, 21 december 2009 - De kerstvakantie is aangebroken. Eindelijk weer tijd om te doen waar je zin in hebt. En misschien zit een witte kerst er ook wel in! Sterker nog, de laatste dagen heeft het zo veel gesneeuwd, dat de wegen te glad zijn om je buiten te begeven. Voor velen lijkt het dan ook beter om lekker binnen te blijven en iets voor jezelf te gaan doen. Ben je onlangs nog op reis geweest en heb je nog altijd je herinneringen niet vastgelegd? Dan heb je nu tijd om met de Reisverhalen Wedstrijd van Wereldwijzer mee te doen.

Het zal veel mensen bekend voorkomen: er liggen nog stapels herinneringen en foto's die verwerkt moeten worden in een reisboek. Maar met alleen foto's kom je er niet. Ga er even voor zitten en schrijf een mooi reisverhaal die je foto's ondersteunt en je ervaringen voorgoed vastlegt.

De populaire reissite Wereldwijzer Reisforums heeft een wedstrijd georganiseerd waarbij je door het plaatsen van je reisverhaal een digitale spiegelreflex fotocamera kunt winnen. Hiermee leg je voortaan de mooiste herinneringen in beeld vast. Vorige week zijn de eerste verhalen al geplaatst.

"Je eigen foto's zijn altijd leuker dan die van een ander," aldus Yvonne, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Met een reisverhaal laat je een ander beleven wat jij beleefde. Reizigers weten dat. We verwachten dan ook dat veel mensen in de kerstvakantie de pen pakken en hun reisherinneringen voor bij het kerstdiner compleet maken."

De Reisverhalen Wedstrijd 2010 van Wereldwijzer vindt plaats in drie ronden. In de eerste ronde kun je tot en met 19 januari in het nieuwe jaar een reisverhaal plaatsen. Een jury zal in de tweede ronde de verhalen met een deskundig oog bekijken en stelt uit de inzendingen een top zeven samen. Deze zeven verhalen gaan op 27 januari door naar de finaleronde, waarin iedereen op Wereldwijzer tot en met 2 februari zijn of haar stem kan uitbrengen. Op 3 februari wordt bekend gemaakt welk reisverhaal de hoofdprijs wint.

Om ook een reisverhaal te plaatsen, surfen reizigers naar www.wereldwijzer.nl/reisverhalenwedstrijd

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht