Ingezonden persbericht



---

Sunny Cars nog beter bereikbaar

Hoofddorp, 21 december 2009

Internationaal bemiddelaar in autoverhuur Sunny Cars is vanaf nu nog beter bereikbaar vanwege verruimde openingstijden, een 24-uurs noodnummer en de inzet van extra medewerkers.

Sunny Cars werkt continu aan verbetering van haar service. Door een verruiming van de openingstijden is de organisatie vanaf nu bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 - 18.00 uur en op zondag van 12.00 - 20.00 uur. Doordat er daarnaast ook extra medewerkers zijn aangenomen op de reserveringsafdeling, kan Sunny Cars haar klanten nu nog beter van dienst zijn.

Als extra service is bovendien een noodnummer ingesteld dat 24 uur per dag bereikbaar is. Dit nummer is bedoeld voor huurders die eventueel met pech komen te staan. In eerste instantie is de locale huurpartner in dat geval verantwoordelijk voor het zoeken naar een passende oplossing, maar als extra vangnet is Sunny Cars nu ook dag en nacht bereikbaar om deze huurders te helpen.

Suzanne Al, Marketing Manager bij Sunny Cars verklaart: "Mede in verband met de groeiende vraag hebben we de reserveringsafdeling uitgebreid en de openingstijden verruimd, zodat we reisagenten en consumenten nu nog beter van dienst kunnen zijn. Sunny Cars is altijd bezig met het optimaliseren van de service. Zo hebben we als extra service vanaf begin januari ook een 24-uurs noodnummer, zodat wij ook altijd bereikbaar zijn voor bijvoorbeeld klanten die met een tijdsverschil te maken hebben of laat op hun bestemming aankomen. Een nog veiliger idee voor toekomstige huurders!"



Ingezonden persbericht