Grotere betrouwbaarheid met nieuwe hardware upgrade Security Gateway


BERGEN OP ZOOM, 20091221 -- IP-beveiliging en Unified Threat Management (UTM) specialist Clavister heeft de hardware van de Security Gateway (SG) 4300 Serie nog verder verbeterd. Deze high performance UTM beveiligingsoplossing kan nu uitgerust worden met een redundante energievoorziening en ventilatormodule. Deze nieuwe opties zorgen voor nog meer betrouwbaarheid en een constante energieverzorging voor de bedrijfskritische toepassingen van Clavister klanten.

De Clavister SG 4300 Serie is een van de best presterende UTM- beveiligingoplossingen in zijn klasse. De machines kunnen een groot aantal verbindingen afhandelen bij een supersnelle doorvoer van zowel platte tekst als versleuteld verkeer.

De SG 4300 serie bestaat uit verschillende direct te installeren, hardware gebaseerde producten die speciaal zijn ontwikkeld voor middelgrote tot grote organisaties en datacenters die vragen om flinke prestaties en schaalbaarheid, gekoppeld aan een eersteklas UTM-service.

John Vestberg, CTO bij Clavister: "Deze hardware-update maakt de SG 4300 nog betrouwbaarder dan hij al was. De combinatie van high performance architectuur en functionaliteit, inclusief de unieke UTM en ingebouwde VPN-connectiviteit, maken de Clavister SG 4300 Serie de beste keuze voor klanten die een betrouwbare, veelzijdige en sterke beveiligingsoplossing nodig hebben."

Behalve de recente hardwareverbeteringen en forse prestatie biedt de Clavister SG 4300 Serie onder andere:
* High performance UTM pakket - onvergelijkbare Gigabit UTM performance in één 1U 19" rackbehuizing, met ondersteuning voor een doorvoer tot 7 Gbps platte tekst en 2,5 Gbps VPN verkeer, antivirus, antispam, intrusiedetectie en preventie (IDP) en webfiltering.
* Ingebouwde hoge snelheid VPN connectiviteit - de krachtige ingebouwde VPN connectiviteit levert tot 10.000 simultane VPN tunnels en 2.5Gbps VPN doorvoer voor de ondersteuning van hosted VPN diensten.
* Gemakkelijk te upgraden - de instapversie van de SG 4300 serie biedt Gigabit performance and 256.000 gelijktijdige verbindingen, maar als een grotere capaciteit nodig is, kan het systeem eenvoudig worden opgewaardeerd tot het hogesnelheids centrale datacenter model toe.

Alle modellen in de SG4300 serie zijn gebaseerd op een speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd hardwareplatform, uitgerust met 4 SFP connectoren en 6 10/100/1000BASE-TX interfaces in een 1U 19" rackbehuizing. Dat vertaalt zich in een serie krachtige, veelzijdige en flexibele netwerkbeveiligingsproducten.

De SG4300 serie wordt volledig ondersteund door het Clavister InControl gecentraliseerde management systeem. Voor meer informatie over de Clavister SG4300 serie en Clavister InControl, kijk op: www.clavister.com.