Martijn Lusink gelauwerd met PC Hooftstraat Award


Lusink telg geroemd als meest innovatieve ondernemer

AMSTERDAM, 20091221 -- Tijdens de première van de PC Hooftstraat Awards, de vakprijs voor stijlvol bekend- en ondernemend Nederland, is Martijn Lusink, zoon van modekoning Oger Lusink, gekroond tot Meest innovatieve ondernemer.

Lusink nam totaal verrast de onderscheiding in ontvangst uit handen van het team van Restaurant Villa Het Hof uit het Brabantse Boxtel.

Het altijd stijlvolle boegbeeld van Oger liet in zijn bedanktoespraak weten trots te zijn op de titel en benadrukte dat hij het een eer vindt dat het bedrijf Oger als een écht visitekaartje voor de gehele PC Hooftstraat fungeert.

De prijsuitreiking werd op initiatief van de stichting Nederland Positief georganiseerd in CafféPC. Deze locatie ging er dezelfde avond vandoor met de Award voor Stijlvolste horecagelegenheid. Michel Pais, algemeen directeur van Unlimited Label, kreeg de prijs uit handen van fashiondesigner Jane Garcia.

Het internationale modemerk Hermès heeft volgens de jury van de PC Hooftstraat Awards de Stijlvolste etalage. Couturier Paul Schulten (Dutch Designer of the Year 2009) reikte aan het directieteam van Hermès de onderscheiding uit.





Ingezonden persbericht